free sex cams

Ontmoetingen

Posted by on aug 30, 2014 in (B)logboek | 0 comments

Ik ben een boek aan het lezen waar in staat dat als je als medium op bepaalde trillingen gaat zitten dat het paranormale je dan gemakkelijker af gaat. Zo gezegd zo gedaan. Ik ga er voor zitten en voel een enorme liefde opkomen. Liefde is toch ook een trilling dacht ik nog en voordat ik het me realiseer zit ik in de huiskamer van mijn oma. Het is zo onwerkelijk, maar zo geweldig. Ik voel zoveel liefde. Ik zie mijn oma. Ik wil haar zoveel zeggen maar het lukt me niet. Ik pak haar hand vast en voel dat het goed is. We praten later wel bij. Ik blijf heel lang zo zitten met haar. Daarna loop ik het huis rond. Verbaasd over hoe het er precies zo uit ziet als ik me herinner. Ik voel zelfs het tafelkleed dat mijn oma op tafel had liggen. Geweldig? Ik loop naar zolder. Daar staat een bed waar ik tijdens logeerpartijen in geslapen heb. Ik ga er op zitten en voel me zo gelukkig. Ik klop op het bed en zeg tegen mijn gids “kom naast me zitten en leg uit wat er gebeurt”. Hij verteld me dat ik een uittreding heb en dat er gebruik is gemaakt van mijn herinneringen over het huis van mijn oma. Ik voel me zo gelukkig. Ik loop door de tuin heen. Ik zie de schuur. Precies zoals het allemaal was. Ik herinner me dat ik hier vaker over gedroomd heb. Ik weet de dromen niet meer. Dat komt nog wel. Misschien heb ik mijn oma wel vaker ontmoet in mijn dromen.

Daarna sta ik in eens bij de boerderij van mijn opa. Ik vlieg hem om de nek en stamp met mijn voeten als een kind op de grond van blijdschap. Dit is wat ik altijd al wilde. Ik wilde jullie ontmoeten. Nu is mijn opa niet zo van de omhelzingen dus die zei “kind toch”. Hij was ook blij me te zien. Ik had meer moeite om de boerderij te zien dan het huis van mijn oma. Mijn opa is verhuisd van de boerderij toen ik nog een klein kind was. Vandaar dat mijn herinneringen vager zijn. Ik heb heel lang met mijn opa over de weilanden heen gekeken. Ik voelde me zo gelukkig en ben zo blij en dankbaar dat ik allemaal mee heb mogen maken. Als toetje op de slagroom verscheen de hond van mijn opa ook nog. Wie ben ik dat ik dit allemaal mag mee maken. Ik ben diep onder de indruk en voel me heel erg geliefd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat