free sex cams

Net zo gek als ik!

Posted by on mei 27, 2014 in (B)logboek | 0 comments

Ik ben bezig met een healing. Ik zie de twee personen staan waar het om gaat. Ik zie hun familie hand in hand achter hun staan. In eens is er veel licht en zie ik aartsengel Gabriel staan. Ik kan het gewoon niet geloven. Hij spreidt zijn vleugels en slaat deze om hun heen. Zo veel liefde zo veel warmte. Ik ben diep ontroerd. Ik bel mijn vriendin op. Ik wilde haar vertellen wat er gebeurd was en ze zei ik zie een engel met zijn vleugels om de personen heen staan. Ik zei dat klopt. Het is aartsengel Gabriel. Ze zegt ik weet het. Wij beiden zijn onder de indruk van wat wij mee hebben mogen maken en wat we voor deze personen hebben mogen doen. Zoveel liefde en begrip. Ik wou dat een ieder het kon zien en voelen. Ik zei tegen mijn vriendin gelukkig ben jij net zo gek als ik en zie jij dezelfde dingen als ik. Ik zou het anders nooit geloofd hebben dat wij dit mee hebben mogen magen. Ik denk dat ze het express zo geregeld hebben dat we het allebei zouden zien. We kunnen het nu niet ontkennen dat het daadwerkelijk gebeurd is.
Dank jullie wel lieve aartsengel Gabriel, gidsen, familie en iedereen die hierbij betrokken is geweest voor dit prachtige cadeau dat wij hebben mogen geven aan deze personen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat