free sex cams

Vrijheid

Posted by on nov 3, 2012 in (B)logboek | 0 comments

Vrouwtje is haar ontbijt aan het klaar maken en dacht even dat ze iets wits in haar oog hoek zag. Ze dacht dat ze nog niet helemaal wakker was. Toch kijkt ze voor de zekerheid de tuin in. We kijken elkaar recht in de ogen aan. Lieve roept ze wat doe jij daar. Was toch één van onze deuren van het hok open gaan staan. Perry en ik (Lieve) hebben de nacht van onze leven gehad. Vrouwtje mopperde heel erg. Het is nog zo vroeg en ik heb hier helemaal geen zin in. Ze deed gauw haar jas aan. Nou ging Perry weer snel het hok ik, maar ik was niet voor één gat te vangen. Zodra ik vrouwtje zag was ik weer weg. Ik laat me natuurlijk niet zo maar vangen. Gelukkig duurde het voor vrouwtje niet lang, want ik wilde toch wel naar mijn kerel toe. Vrouwtje weer blij en wij weer blij. Wij weten dat ze ons alle ruimte van de wereld gunt, maar helaas is de mensheid nog niet zover om ons als gelijkwaardig partners van deze aarde te zien.

Tja, wat zij konden kan ik ook dacht ik (Pumba). Vrouwtje had een dag vrij genomen van het werk om de zolder op te ruimen. Normaal mogen wij niet in haar slaapkamer komen, maar deze keer maakte ze een uitzondering. Alleen ze had er niet bij stil gestaan dat ik sneller was dan zij. Voordat ze de raam dicht had was ik er al door heen. Zij maar roepen en me proberen te verleiden met snoepjes. Nou daar trapte ik dus mooi niet in. Mauwen dat ik deed. De hele buurt kon mee genieten en de honden in de tuin maar blaffen. Hoe machtig kan een kat zijn? Vrouwtje heeft van alles gedaan om mij binnen te krijgen, maar het lukte niet. Na een hoeveelheid schietgebedjes naar boven en een telefoontje naar de dierenambulance besloot ze je kan de boom in. Ik ga doen waarvoor ik vrij genomen heb. Ze had de koffie nog niet staan of toen melde ik natuurlijk dat ik naar binnen wilde. Ik ging natuurlijk niet door het raam dat open voor me stond, maar stond mauwend voor het dichte raam. Vrouwtje deed het raam open en hoepla ik sprong naar binnen. Je bent me er ook één zei ze. Ik ging lang uitgerekt op de zolder liggen. Wat een lekker uitje was dat.

Wij moesten vrouwtje op de proef stellen. Zij had onze deur vergeten op slot te doen. Ik ben Puck en Daphne en ik zijn dus ook ontsnapt. Gelukkig kunnen we niet verder dan de tuin van de buren. Die hebben we net als Perry en Lieve grondig onderzocht. Thuis is het toch beter. Gelukkig kwam de hulp en die liet ons in ons hok. Maar het was wel heel leuk en elke keer kijk ik of er nog een gaatje waar ik door kan. Vrouwtje ziet dat wel en zegt dan foei Puck. Ik wil je niet kwijt. Weet ik wel, maar buiten was wel erg leuk. Dit was een test van boven. Kijken hoe stressbestendig vrouwtje is. Nou ze gaat er steeds beter mee over weg. Goed zo vrouwtje wij zijn tros op je.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat