free sex cams

De drie eenheid

Posted by on nov 16, 2013 in (B)logboek, Healings | 0 comments

 Ik had drie stenen gekocht. Namelijk de Amethist, bergkristal en rozekwarts. Ze worden samen wel de Drie-eenheid genoemd. Deze stenen ondersteuning helingsprocessen. Ik was natuurlijk nieuwsgierig of het werkte en hoe het dan werkt. Dus ik ging er voor zitten. Tarzan is een hond die problemen heeft met het ophouden van zijn behoefte.

Samen met zijn bazen zijn we bezig om hem te leren plassen op een bak. Ik nam zijn foto. Ze vertelde me dat ik de drie stenen rond zijn hoofd moest zetten. Ik had de stenen nog niet neer gezet of ze maakte verbinding met elkaar. In mijn hoofd gonsde het de vader, de zoon, de heilige geest. Het ging zo maar door. Ik zei lieverd je moet op de bak je behoefte doen. Toen was de healing afgelopen. Ik was zo onder de indruk dat ik zijn baasjes nog niet op de hoogte gebracht had wat er gebeurd was. Toevallig sprak ik één van de baasjes de volgende dag. Zeg ze je raad nooit wat er gebeurd is! Tarzan heeft het op de bak gedaan. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Een ongelooflijk gevoel van dankbaarheid en warmte stroomde door me heen. Dank jullie wel lieve gidsen. Dank jullie wel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat