free sex cams

Angst

Posted by on dec 11, 2011 in (B)logboek | 0 comments

Lieve mensen ik kom er achter dat we ons zelf zo beperken door te leven in angst. We zijn bang voor terroristen, bang om oud te worden, bang om juist niet oud te worden, bang om een ongeluk te krijgen, bang dat er niet van ons gehouden worden en ga zo maar door.

Lieve mensen stop toch met die angst. Ik ben een expert geweest in bang zijn. Ik was overals bang voor. Ik was op een gegeven ogenblik bang voor de angst. Het werd zo erg dat het over ging in paniek aanvallen. De paniek aanvallen werden zo erg dat ik niet meer kon functioneren.  Ik moest aan de medicijnen. Deze haalde alleen maar de kop van de paniek af. Ik bleef dus bang. Ik zag overal beren op de weg. Ik wist dat het tussen de oren zat, maar ik kreeg het niet opgelost. Ik sloot mezelf in huis op. Ik zegde bijna als af en raakte voor een deel geïsoleerd van mensen.Probeer het ook maar eens uit te leggen wat je voelt. Je kunt het pas begrijpen als je het zelf hebt meegemaakt. Lichamelijk kreeg ik allerlei kwalen. De paniek zorgde er voor dat mijn maag van streek raakte. Soms raakte ik zo in paniek dat ik bijna moest overgeven. Mijn lijf stond stijf van de spanning. Ik had last van hoofdpijn, slapeloosheid en ga zo maar door.

Dus lieve mensen. Ik weet waar ik het over heb. Het heeft me niets opgeleverd al die angst. Sterker nog het heeft me veel ellende gebracht en veel lichamelijke kwalen. Angst is alleen nodig als we daadwerkelijk in nood zijn. Het wijst dan ons de weg wat we moeten. Natuurlijk mogen we zenuwachtig zijn of ergens tegen op zien. Maar angst beperkt ons heel erg. Ik las laatst ergens wat nou als onnodige angst van de donkere kant komt. Dan doet hij zijn werk goed. Bij heeft het tenminste zijn werk lange tijd goed gedaan. Ik schud nu de angst van me af en voel het als een bevrijding. Heerlijk om zo vrij te leven. Ik geniet veel meer van het leven en zie nu in hoe erg de angst tegen  me gewerkt heeft. Dus lieve mensen. Laat los die angst. Leef in liefde. Het brengt zoveel meer goeds dan al die angstgevoelens. Kijk naar mij. Op mijn vijftigste begin ik aan een heel nieuw leven. Wie had dat ooit gedacht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat