free sex cams

Oefengroep

Posted by on feb 22, 2011 in (B)logboek | 0 comments

Uit de snuffelcursus hebben we een oefen groep samengesteld. Het is toch het doen van readings waar je het meest van leert. Het komt er thuis ook vaak niet van om er voor te gaan zitten. We hebben ook huiswerk en dat moet ook gebeuren. Dus zo’n avond is heel geschikt. Gisteravond waren we weer bij elkaar. Je kan een speld horen vallen zo geconcentreerd is iedereen. Ik zat te genieten dat iedereen met zijn eigen gaven bezig was. Er is respect voor elkaar. Een ieder wordt in zijn waarde gelaten en daar gaat het om. We kunnen ook alles delen. Je hoeft niet uit te leggen hoe het zit. Ze snappen het, want zij lopen tegen dezelfde dingen aan. Dezelfde angsten. Het zelfde ongeloof. Klopt het allemaal wel wat ik zie, hoor of voel. Voor de meesten van ons is het allemaal nieuw. Hebben wij onze gaven pas ontdekt. Het is leuk om te zien dat er grote leeftijd verschil is, maar dat het geen verschil uit maakt. We delen het zelfde onze gaven.

We zijn vrijdag naar Derek Olgivie geweest. Het is wel leuk dat juist degene die het meeste moeite heeft om te geloven dat er meer tussen hemel en aarde is een reading kreeg. Tenminste haar zuster. Hun opa kwam door. Tja en wat doe je dan. Het was erg mooi en het klopte allemaal. Ja dan moet je wel geloven of je wil of niet. Trouwens we hebben nog een ongelovige in ons midden. Ze is dus niet alleen. Ik plaag hun er altijd mee. Maar snappen doe ik het ook wel. Het is ook moeilijk om te geloven dat wat je ziet, hoort en voelt klopt. Ik twijfel ook nog met regelmaat. Gelukkig krijg ik vaak bevestiging dat het klopt wat ik door geef. Daar houdt ik me dan maar aan vast. Hoe het werkt? Geen idee, maar het werkt en dat is het belangrijkste. Als ik anderen er mee kan helpen wat doet het er dan nog toe hoe het werkt.

Mijn twee katten hebben zich gisteren goed gedragen. De vorige keer wilden ze nog wel eens over de tafel heen lopen. Ik had er zelf het meeste last van. De rest stoorde zich er niet aan. Nu namen ze afstand en gingen ze ergens liggen. Als hebben ze wel even uitgesloofd hoor. Het zijn ook echte mannen. Even stoer laten zien dat ze met een balletje kunnen spelen. Pingelen dat Milo deed. Uitslover. Ik geniet er wel van. Als ik zie waar ze vandaan komen toen ik ze uit het asiel haalde en wat ze nu doen als er bezoek is. Milo zit niet meer boven op zolder en Pumba gaat niet iedereen meer af om te kijken of het wel goed volk is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat