free sex cams

Ga er voor

Posted by on nov 11, 2011 in Boodschappen | 0 comments

Ik zag gisteravond de hand. Ik moet dus weer schrijven. Vertel maar wat ik moet schrijven. Het gaat nog steeds over de liefde.

Jij gaat de boodschap van de liefde verkondigen via je website. Vertel een ieder hoe belangrijk het is de liefde. Dat jullie jezelf niet zo moeten beperken. Door er van alles tussen te zetten. Geloof, ras noem het maar op. Jullie doen jullie zelf veel te veel te kort. Ook naar dieren. Er is zoveel liefde waarom voelen jullie dat niet. Waarom gebruiken jullie dat niet. Waarom blijven jullie in het negatieve hangen. Waarom voelen jullie niet wat wij voelen. Ga er voor. Ga tegen de stroom in. Je hebt dat altijd al gedaan. Ze hebben je altijd voor gek versleten. Er is dus niet iets nieuws voor jou onder de zon. Je hoeft het niet leuk te vinden, maar je moet het wel doen. Je vindt dat het al veel te lang duurt voordat we met zijn allen in het licht zijn. Ga er voor. Volg je hart. Je weet precies wat je moet doen.Er gaan mensen afvallen. Maar dat wist je ook al. Mensen gaan het niet leuk vinden, maar ook dat wist je al. Dus ga er voor. Verkondig die liefde.

Jullie zitten in een periode dat jullie het juist zo nodig hebben. Jullie zijn zo materialistisch geworden. Kijken zo naar wat jullie hebben. Een gezellig spelletjes met zijn allen doen is er niet meer bij. Kijk naar de kinderen. Er is weinig tijd om kind te zijn en om te spelen. Is dat niet triest. Ze moeten van alles. Is dat echt zo. Moet dat of wil men dat. Geniet van het leven. Het gaat om de simpele dingen. Niet het geld maakt gelukkig maar de liefde. Een luisterend oor doet meer dan een beurs met geld. Natuurlijk heb je geld nodig. Maar niet meer dan dat de rekeningen betaald kunnen worden.  Je hoeft niet drie keer op vakantie. Het is niet dat het niet mag. Zolang je andere dingen, maar niet vergeet. Kijk eens om naar je buren. Neem je kleinkind eens op schoot of geef die een aai over zijn bol. Vertel je dochter of zoon hoe goed ze het doen. Het zijn de kleine dingen die het doen. Ga daar voor. Je weet de weg, dus bewandel hem dan ook.

Veel liefs van boven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat