free sex cams

Puck

Posted by on nov 28, 2011 in Mijn dieren | 0 comments

Puck

Vrouwtje was verliefd geworden op Pluisje en ja dan moet er nog een mannetje bij. Ze wou graag een hangoortje, maar die waren er niet meer. Ze heeft ons uit de dierenwinkel gehaald. Ze zou dat nu niet meer doen. Ze haalt nu konijnen uit de opvang. Ze vindt dat dieren niet via winkels verkocht moeten worden, maar dat is een ander verhaal. Ze ging dus voor een twee hangoortje, maar ja toen zag ze mij en ook dat was liefde op het eerste gezicht. Zeg nu zelf. Ik zie er toch heel goed uit. Wie kan mij nu weer staan. Pluisje en ik hebben het heel goed gehad samen. Totdat Pluisje ziek werd. Ze had problemen met mijn energie. Tja, ik ben een man en ren nu eenmaal graag achter de vrouwen aan. De mooiste herinneringen die we delen is dat toen Pluisje net geholpen was apart van mij moest wonen. Ik laat me natuurlijk niet kennen. Pluisje zat in het binnenhok en ik er buiten. Het binnenhok heeft aan de buitenkant een voerbak. Vrouwtje vraagt zich nog steeds af hoe ik daar kwam. ‘s Ochtends vond ze ons. Lagen we tegen elkaar aan, met de tralies van het hok tussen ons in. Wij konijnen zijn heel vindingrijk als het moet. Op deze manier konden we toch bij elkaar blijven.

Ik ren achter ze aan. Ze houden me regelmatig voor de gek. Ons hok staat nu op poten en ik heb niet altijd door dat ze er onder zitten. Dus ren ik rondjes achter niemand aan. De meiden hebben dan natuurlijk de grootste schik. Daphne daar ben ik het drukst mee. Dat is me er één. Ze heeft een eigen wil. Al moet je Nova niet onder schatten. Toen het hok nog niet op poten stond. Sprong ze op het dak van het hok, zodat ik niet achter haar aan kon. Vrouwtje heeft daar heel veel plezier om gehad. Er stond geen wit paard op het dak, maar een wit konijn. Lachen hoor. Ik gun het de meiden wel dat ze zo’n schik om me hebben. Ik ben n.l. heel erg gek op ze.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat