free sex cams

Lieve

Posted by on nov 28, 2011 in Mijn dieren | 0 comments

Lieve

Mijn verhaal begin bij de pleegdochter van vrouwtje. Zij had een konijn genaamd Siske. Siske’s eerste partner Nijntje was helaas overleden en Siske kwijnde weg. De pleegdochter heeft toen besloten mij aan te schaffen. Ik kom uit een dierenwinkel. Siske en ik waren maatjes. We konden heel goed met elkaar overweg. Helaas werd Siske ziek en hebben ze haar in laten slapen. Ik miste mijn maatje en toen is er besloten een nieuw maatje voor mij te zoeken. Dat werd dus Perry. Perry komt ook uit een dierenwinkel. Hij zal het laatste konijn zijn die vrouwtje en haar pleegdochter uit een dierenwinkel halen. Tussen Perry en mij gaat het goed. Wat wil je ook. Krijg ik een jonge vent terug, dus ik kom wel aan mijn trekken. Perry is alleen heel erg bang. Hij heeft het niet zo goed gehad in het nest waar hij vandaan komt. Uit angst valt hij alles en iedereen aan. Het maakt niet uit hoe groot het is. Perry was nog niet geholpen, dus hij sproeide er lustig op los. Dat is wat rammen nu eenmaal doen. De pleegdochter werd het teveel, omdat zij met haar gezondheid kampt. Wij verhuisden dus naar vrouwtje. Dat was al afgesproken. Alleen wij zijn eerder gegaan dan de bedoeling was. Wij zouden in de lente komen, dan zouden we naar buiten gaan. We zouden dan een mooi hok krijgen. We zijn dus eerder naar vrouwtje gegaan en moesten vanwege het weer nog binnen zitten, omdat wij nog geen wintervacht ontwikkeld hadden. Nou dat was wat. Vrouwtje heeft haar hele hobbykamer voor ons moeten verbouwen. Haar huis was niet ingericht op twee konijnen die binnen moesten zitten. Ze heeft ook nog twee katten Pumba en Milo. We moesten allemaal aan elkaar wennen. De katten waren geen konijnen gewend. Wij waren wel katten gewend, omdat de pleegdochter twee katten heeft. Perry valt aan als hij bang is en dat heeft voor de nodige stress gezorgd voor iedereen. Gelukkig kwam de lente en konden we naar buiten. We hebben nu een groot hok met zijn tweeën. Ik heb het reuze naar mijn zin.

Mijn karakter

Ik ben een rustig bedachtzaam konijn. Ik kijk de kat uit de boom en doe geen rare dingen. Ik ben natuurlijk het oudste van het stel. Dus ik moet het goede voorbeeld geven. Het zit niet in mijn karakter om me heel erg druk te maken. Het liefst kijk ik naar buiten en zie wat er om me heen gebeurt. Lekker tegen Perry aan kruipen is ook mijn ding. Als ik het ergens niet mee eens ben laat ik het wel merken. Dan merk je dat mijn naam wel Lieve is, maar dat ik niet zo lief ben dan. Ik stamp dan met mijn achter poten en brommen dat ik dan kan. Maar dat is ook snel weer over hoor. Ik ben eigenlijk een heel tevreden konijn. Vindt het allemaal wel goed zolang ik mijn natje en droogje maar heb. Ik ben wel heel kieskeurig als het om konijnensnoepjes aan gaat. Als je me niet de juiste snoepjes voor zet dan haal ik daar mijn neus voor op en eet het echt niet. Wat dat betreft vertoon ik wel verwendt gedrag. Maar dat is ook alles wat er met me mis is. Ha ha ha. Ik vindt mezelf heel vaak heel leuk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat