free sex cams

06-10-2011

Posted by on sep 6, 2013 in Boodschappen | 0 comments

Gids ik zie narcissen. Heeft dat een bedoeling?

Narcissen staan voor afscheidt nemen. Je moet binnenkort afscheidt nemen van Pluisje. Je weet dat wel, maar geloofd het nog niet. Je hoopt nog dat je er naast zit en dat je het verkeerd begrepen hebt. Je weet dat het voor december gaat gebeuren. Je denkt eerst zien dan geloven. Ja lieverd. Je zult het gaan zien en geloven. Je hebt nog moeite om te geloven dat wat wij doorgeven ook klopt. Je denkt aan iemand. We zitten er soms naast denk je. Maar wij zitten er niet naast. Iedereen heeft keuzes. Het ligt aan de persoon of het uitkomt of niet. Wij geven inderdaad de juiste weg aan. Het is aan een ieder of hij / zij die wil bewandelen. Het ligt ook aan jou wat je met je leven doet. Je hebt het door dat je momenteel dit alleen moet doen, omdat je daardoor sterk wordt.

Gisteren op de startersdag van KvK wist je ook precies wat je moest doen. Je moet alleen meer vertrouwen op jezelf en je gaven. Het komt wel lieverd. Het heeft alleen tijd nodig. Je hebt al zoveel geleerd en je bent al zoveel verandert. En dat allemaal in een hele korte tijd. Wees trots op jezelf. Je wandelt in het licht. Dat wil niet zeggen dat je perfect bent en dat je geen fouten maakt. Het wil zeggen dat je intenties goed zijn en dat is goed. Vertrouw op jezelf en het komt goed. Leer en sta open voor de dingen die gaan komen. Wij zijn trots op je. Wees trots op jezelf. Het is goed zoals het gaat. Ga zo verder. Veel liefs van boven.

Bereid je voor op wat komen gaat. Het gaat misschien sneller dan dat je denkt. Het gaat ook anders dan je verwacht. Je zit te wachten op contact met je gids, maar dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is wat je nu doet voor mens en dier. Je doet het goed. Vertrouw op jezelf. De het zaad van de paddenstoelen geeft aan dat je zaadjes gaat planten bij mens en dier en dat daar dan iets moois kan gaan groeien. Je voelt al dat je een soort boodschapper bent. Dat ben je ook. De boodschapper van de liefde. Dat moet ook op je website komen.

Mensen moeten weer meer begrip voor elkaar krijgen. Jij begrijpt dat beter dan wie dan ook. De meesten zullen vinden dat de website te persoonlijk is. Maar dat is juist jouw kracht. Je weet ook dat je er gekwetst kan worden. Je hebt daarover al geen illusies meer. Het belangrijker dat de boodschap verkondigd wordt dan dat jij gekwetst wordt. Trouwens je hebt een heel netwerk om je heen die je zullen opvangen als je gekwetst bent. Sta dus in je kracht en doe wat jij denkt dat goed voelt. Wij steunen je. Het gaat je allemaal niet snel genoeg. We beschermen je van boven nog. Jij wilt altijd veel te snel. Je wilt nog zoveel doen. Laat dat los. Je doet genoeg. Geniet van wat je doet. De rest komt wel. Je kunt nu aan je huiswerk gaan.

Veel liefs. Je gids.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat