free sex cams

Droom (I)

Posted by on sep 6, 2013 in Boodschappen | 0 comments

Ik had laatst de meest prachtige droom die je maar kan voorstellen.

Ik ben gek op handwerken. Het maakt niet uit wat voor handweken. Samen met een vriendin die ook gek op handwerken is bezoeken we regelmatig handwerkwinkels. Ik was op de fiets onderweg naar een cursus. Ik zag een fabriekshal. Ik werd er naar toe getrokken. Ik zette mijn fiets in het rek en ging naar binnen. In de aankomsthal waren allemaal kramen met kantklos-materiaal. Ik keek mijn ogen uit. Het was helemaal in mijn stijl. Ik gaf mijn tas en jas in bewaring bij een vrouw. Zo zou ik vrijer zijn in het lopen. Ik dacht “dit moet mijn vriendin zien”. Geweldig. Ik liep langs de kramen en ik voelde me zo gelukkig. Ik kwam in de volgende hal. Deze was vol met borduurwerken. Je kon het niet zo gek bedenken of het was er. Het was opgestapeld tot aan het plafond. Ik wist niet waar ik kijken moet. Ik kon alleen maar denken. Oh, dit moet mijn vriendin zien. De volgende hal was vol haakwerk en de hal daarop volg met breiwerk. Het ging zo maar door. Elke hal had zijn eigen thema. Het is niet te beschrijven hoe gelukkig ik was en hoe ik dit wilde delen met mijn vriendin. Ik kon niet alle hallen bekijken. Het waren er teveel. Ik dacht ik kom zaterdag met mijn vriendin terug. Ze moet dan wel goede wandelschoenen aan doen, want we gaan heel veel lopen.

Ik kwam natuurlijk te laat op de cursus. Maar dat maakte niet uit. Elke keer als ik weer aan deze droom denk wordt ik opnieuw gelukkig. Ik voel het als een cadeau van boven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat