free sex cams

Niet weer

Posted by on feb 25, 2016 in Evie en Donja | 1 comment

Nou zijn ze echt te ver gegaan Evie, zegt Donja. Oh ja, zegt Evie die haar wenkbrauwen op haalt en geen idee heeft waar Donja het over heeft. Baasje was toch jarig vorige week. Ja, zeg Evie. Ze zijn weer zonder ons uit eten geweest. Wat, zeg Evie! Alweer! Ja, alweer! Of wij zoiets ook niet leuk vinden. Gezellig met zijn allen uit eten. Nee, hoor. Ze gaan weer eens zonder ons weg. Nou dat kunnen wij ook Evie. Kom wij gaan met zijn tweeën de verjaardag van baasje vieren en ze loopt weg. Evie rent achter Donja aan. Donja kijkt achterom en kijkt me aan. Jullie zijn niet uitgenodigd. Evie en ik gaan alleen feesten. Ik moet lachen en eerlijk gezegd weet ik wat ze met tweeën gedaan hebben. Ik hoop alleen voor hun dat ze een leuk feestje gehad hebben.

1 Comment

  1. Donja en Evie kunnen ook weleens overdrijven. Ze zijn allebei mee geweest uit eten voor de verjaardag van het baasje.
    Omdat in Spanje geen honden in een restaurant mogen maar alleen buiten op het terras konden we door het mooie weer lekker buiten eten en de dames lagen onder de tafel er ook bij. Ze zijn niks tekort gekomen want ook zij hebben extra lekkers gekregen.
    Thuis als we met Gera gaan eten moeten ze helaas wel op het huis passen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat