free sex cams

Relatie

Posted by on jan 8, 2016 in (B)logboek, Boodschappen | 0 comments

Ik krijg steeds meer mooie boodschappen van boven door. Dit is er zo 1.

 

Een relatie hebben wil betekenen dat je bereid bent om te willen leren van die ander. Bereid bent om te bgeven aan die ander. Een relatie kan alleen bestaan als beiden bereidt zijn om er volledig voor te gaan. Wat je irriteert aan die ander zijn je lessen. Als je van iemand houdt ben je bereidt om dingen te wijzigen die de ander irriteert. Kun je het niet wijzigen of wil je dat niet dan heeft de ander dat te respecteren. Niemand is gelijk. Een relatie kan alleen bestaan uit wederzijds respect, liefde en waardering hoe de ander is.

Een goed gezegde in een relatie is “dat wat u niet wil wat u geschied doe dat ook een ander niet.”

Met andere woorden behandel de ander zoals je zelf behandeld wil worden.

Bedenk dat er altijd geschilpunten blijven bestaan. Want je hebt een relatie om er iets van te leren. Over jezelf en over de ander. Relaties kunnen dan ook alleen goed gaan als beide partijen eerlijk en oprecht over hun gevoel zijn, maar ook oprecht een eerlijk over het gevoel van de ander is. Omdat beiden niet hetzelfde voelen wil niet zeggen dat wat de ander voelt fout is. Het voelt alleen anders dan wat de ander voelt. Zo gaat het ook over hoe je de dingen ziet in het leven of over de dagelijkse huishoudelijke dingetjes. Ieder doet het op zijn eigen manier. Er is geen goede of foute manier. Er is alleen maar respect en begrip voor de ander nodig. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

sex chat